Markt Wolvega

Markt Wolvega Kiwo

Markt Wolvega

Vlooienmarkt Wolvega

Deze gezellige buiten-vlooienmarkt op de parkeerterreinen van het Victoria Park wordt 11 x in de maanden april t/m september georganiseerd. START vanaf april!!!!!!!

Bij mooi weer staat het terrein altijd bomvol standhouders met 2handsspulletjes! Deze markt is in het noorden van het land zeer bekend onder de vele stand- houders en bezoekers.

Het grote terrein heeft plaats voor 300 stands van 5 m. Voor deze markten dient men beslist te reserveren. Dit om overboeking te voorkomen. De standplaatskosten zijn € 5,- voor 2 parkeervakken per deelnemer  en u kunt telefonisch opgeven hoeveel meter u denkt nodig te hebben.

Ter plekke zijn dat 2, parkeervakken. Wel betaalt u vooraf bij het hek € 10,- borg, en  na de markt krijgt u € 5,- weer retour. De bezoekers kunnen hun auto gratis pal naast het marktterrein parkeren. De entree bedraagt voor volwassenen 3,-, 65+ers 2,50 en kinderen t/m 10 zijn gratis. Tevens is er een gezellig groot terras voor een hapje en een drankje met uitzicht op het bonte marktspektakel. Reserveren voor deze markt is verplicht!